ADVIES VOOR 

PARTICULIEREN.

Omdat je bezig willen zijn met datgene waar jullie plezier uit behalen, doen wij waar wij goed in zijn. Wij nemen jou de zorg uit handen als het gaat om de veiligheid van jou en je gezin.

Integraal advies over jullie veiligheid

Je wilt zeker weten dat jij, je gezin en jullie bezittingen beschermd zijn tegen criminele invloeden. Hiervoor wil je bevestiging dat er een juiste mix is van beveiligingsmaatregelen die is afgestemd op jullie realistische risico’s.

Wij leveren jou het advies dat je nodig hebt om gemoedsrust te creëren. Onafhankelijk, ongezouten en met jullie belang voorop.

Onze particuliere diensten

Woningveiligheid

In een kort tijdsbestek krijg je inzicht in de staat van de beveiliging van je woonomgeving en je woning. Je hebt nu zekerheid in de stand van zaken en kunt op basis hiervan weloverwogen besluiten nemen die ten goede komen van de veiligheid van jou en je gezin. Jij bent 'in control'.

Veiligheid programma

Wanneer je als individu of als familie vermogen hebt opgebouwd, dan heb je automatisch te maken met veiligheidsrisico's. Wij nemen deze uitdagingen structureel van je over, zodat jij, je gezin en je familie kunnen genieten zonder zorgen over veiligheid.

Crisisinterventie

Wanneer je als individu te maken krijgt met een incident of crisis, dan wil jij je bij laten staan door mensen die weten hoe het werkt. Mensen die weten wat er komt en wat er nodig is om de controle zo snel mogelijk terug te krijgen en de situatie terug te brengen naar normaal. Snel, adequaat en discreet.

"The balance between freedom and security is a delicate one."

- Mark Udall

arrow_drop_up arrow_drop_down