1,5 meter

Met vertrouwen aan het werk gaan

9 jaar

Ervaring

500+

Tevreden cli├źnten

" Omdat jij het belangrijk vindt dat de medewerkers veilig en op een gastvrije wijze jullie regels kunnen toepassen en handhaven "

De 'anderhalve meter economie'

De 'anderhalve meter maatschappij' heeft, naast effecten op het individu, grote gevolgen voor de economie. Met name die bedrijven en organisaties die afhankelijk zijn van (betalende) bezoekers zijn naarstig op zoek naar een werkbare methodiek.

Wanneer je dan als bedrijf of organisatie een methode hebt gevonden die je als acceptabel en realistisch beschouwt, zal je nog moeten zorgen dat iedereen die bij je langs komt zich aan deze regels houdt. En hoe gaan je medewerkers daar mee om als mensen moeite hebben met het naleven van de nieuwe regels?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij kijken samen met jou naar de uitdagingen die je hebt in het organiseren van de 'anderhalve meter' eisen die zijn gesteld en helpen je een methode te ontwikkelen die toepasbaar is voor zowel je bezoekers als je personeel. Tegelijkertijd zorgen we er voor dat je personeel weet hoe ze de afspraken kunnen uiteggen. Omdat mensen moeite zullen hebben met het accepteren en naleven van de nieuwe werkwijzen, zorgen we er voor dat het personeel is voorbereid om de afspraken op een gastvriendelijke wijze te handhaven.