Hulp nodig om beveiligings-maatregelen te implementeren?

Wij helpen bedrijven en organisaties door de zorg over de invoering van beveiligingsmaatregelen over te nemen

9 jaar

Ervaring

500+

Tevreden cliƫnten

Omdat je geen zorgen wilt hebben over de implementatie van beveiligingsmaatregelen; die zorgen nemen wij van je over

Wij kijken namens jou naar

01

Prijs

Wij kennen de markt van beveiliging en de spelers op de markt van beveiliging. Hierdoor weten wij exact welke leveranciers het beste aansluiten bij jullie behoefte en verwachtingen.

We helpen je met het opvragen van offertes of het schrijven van aanbestedingsdocumenten. Asnluitend helpen we je met het beoordelen van de aanbiedingen. In veel gevallen is onze aanwezigheid voldoende redn om koringen te ontvangen op de door jullie gewenste beheersmaatregelen.

02

Kwaliteit

Wanneer het gaat om beheersmaatregelen, zien we vaak dat opdrachtgevers niet volledig weten waar het over gaat. Er zijn vaak veel merken en typen, elk met hun specifieke eigenschappen. Het is dan lastig om de verschillen goed in beeld te krijgen en een weloverwogen besluit te nemen.

Wij nemen deze zorg van jullie over. Wij hebben kennis van de materie en weten - vanwege het voortraject - wat jullie willen en wat jullie nodig hebben.

03

Planning

Wanneer er veel verschillende partijen werkzaamheden gaan verrichten, is het belangrijk dat er een onafhankelijk derde partij aanwezig is die de werkzaamheden goed op elkaar aan laten sluiten.

Hier nemen wij jullie belangen waar. We zorgen dat de diverse partijen (denk bijvoorbeeld aan leveranciers, elektriciens, monteurs e.d., maar ook de interne technische dienst) de werkzaamheden goed op elkaar afstemmen, zodat de end-state zo efficient en effectoeg mogelijk behaald wordt.

04

Werking

Installeren van maatregelen is pas de eerste stap naar functionele, integrale beveiliging. Het instellen en laten aansluiten op de (werk)processen van de interne organisatie is daarna nog veel belangrijker. Je wilt immers maatregelen die doen wat je er van verwacht en die vallen binnen de afspraken die zijn gemaakt.

Doordat wij weten wat er wordt geplaatst, kennis hebben over de techniek en weten wat je verwachtingen zijn, zorgen we er voor dat elka maatregel voldoet.