Heb je behoefte aan een risk manager?

Wij leveren bedrijven en organisaties incidenteel of structureel specialisten die weten wat er gebeurt

9 jaar

Ervaring

500+

Tevreden cliënten

Expertise beschikbaar
Expertise beschikbaar

Risicomanagement is een middel om op een gestructureerde manier risico’s die organisaties lopen in kaart te brengen, te evalueren en beter te beheersen

Wat kunnen onze risk managers voor jou betekenen?

De werkzaamheden van de risk manager bestaat uit het ontwikkelen, handhaven en implementeren van strategieën en oplossingen om jouw bedrijfsactiviteiten te continueren en gevolgen van rampen op te vangen.

Dit bestaat veelal uit het opmaken van risicoanalyses en impactanalyses, het selecteren van strategieën en de verwerking hiervan in documentatie voor procedures om continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

Andere werkzaamheden bestaat bijvoorbeeld uit het plannen, uitvoeren en evalueren van rampoefeningen om plannen en strategieën te testen en procedures te vernieuwen.

Treedt er onverhoopt toch een incident op, dan treedt de risk manager op als crisismanager en helpt jouw organisatie terug te brengen naar de beginstituatie.

Risico's binnen een risico-onderdeel hebben vaak effect op één of meer andere risico-onderdelen. Door te werken met vakspecialisten vullen wij elkaar naadloos aan.

Het proces van risk management