GEEN EXCUSES.

OMDAT JE WEET WAT JE WILT.

Wanneer je verantwoordelijk bent voor beveiliging, wil je weten waar het over gaat. Wordt beter in wat je doet en hoe je dat doet.

Beveiligen is meer dan een trucje

Wanneer het gaat over beveiliging van mensen en middelen, dan gaat het over subjectieve en objectieve beveiliging. Wanneer mensen zich veilig voelen, hoeven ze dat niet altijd te zijn. Wanneer mensen veilig zijn, wil dat niet zeggen dat ze zich veilig voelen.

Jij wilt weten waar beveiligen over gaat

Jij bent belast met beveiliging. Of dit nu vanuit jouw portefeuille is of omdat je operationeel verantwoordelijkheid draagt. In alle gevallen is het prettig te weten waar het over gaat.

Wij begeleiden (toekomstig) professionals die inzicht willen hebben in de elementen van beveiliging en die in staat willen zijn de bijkomende werkzaamheden te leiden of zelfstandig uit te kunnen voeren.

Door in te zetten op de mens achter de professional worden jouwe (nieuwe) technische vaardigheden versterkt. Jij weet wat er speelt, wat de belangen zijn en hoe je de risico's het beste kunt mitigeren. Jij bent 'in control'.

De elementen van beveiligen:

Wat is beveiligen (definitie / missie / visie)
Organisatorische, bouwkundige en elektronische beveiliging (elementen)
De risicobeoordeling, met daarin de risico-identificatie, de -analyse en de -evaluatie
Het beveiligingsbeleid en -plan
€ 165,-

Security coaching - per uur

Onze coach sessies starten met training, waarbij wij je meenemen door de technische en menselijke kant van security. Aansluitend gaan we het hebben over de toepassing hiervan binnen jouw specifieke werkomgeving. Wanneer daarna de behoefte bestaat, zijn wij beschikbaar voor mentorgesprekken. Daarmee helpen wij je in specifieke situaties waarin je uitdagingen tegenkomt.

"Security is a proces, not a product."

- Bruce Sneier

Deze website gebruikt cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down