Consultancy

Interne en/of externe factoren kunnen uw organisatie uit koers brengen met als gevolg dat de ondernemingsdoelstellingen niet gehaald worden. De dienstverlening van CSO International richt zich op het adviseren en ondersteunen van organisaties en particulieren bij het inrichten van een duurzaam stelsel van risicobeperkende maatregelen. Het draait om minimalisatie van risico’s.

CSO International adviseert en ondersteunt organisaties en particulieren om een toekomstbestendig pakket samen te stellen met maatregelen die risico’s beperken. We dragen zorg voor uw gemoedsrust. Zodat u zorgeloos kunnen ondernemen.

CSO consultants

De consultants van CSO International zijn risico- en crisismanagers met ervaring binnen de overheid en het (internationale) bedrijfsleven. Zij werken vanuit drie waarden: oog voor detail, inachtneming van discretie en doelstelling van de cliënt. Zij zijn in staat om gedegen analyses te maken, maatregelen toe te passen en crisismanagementteams aan te sturen en te coördineren.

CSO International werkt met vaste consultants, accountmanagers en projectleiders. U heeft één aanspreekpunt met exclusieve kennis van uw organisatie.

“Het draait om minimalisatie van risico’s.”

Raoul Nijlhof – Managing partner

Risicomanagement: een continue proces

Risico-inventarisatie wordt door veel organisaties gezien bedrijfsactiviteit wat jaarlijks afgevinkt moet worden. CSO International, ziet een grondige risico-inventarisatie en analyse juist als de basis voor de managementagenda. En daarmee als een proces dat continu moet plaatsvinden.
Daarom kiezen we voor de Enterprise Risk Management (ERM)-aanpak. Dat is een manier van werken waarbij we financiën, strategie, veiligheid en operationele processen met elkaar verbinden. Met deze aanpak begeleidt CSO International uw organisatie in de ontwikkeling en implementatie van vernieuwende risicomanagementstrategieën.

CSO
Consultancy

ERM strategie, financieel fit -analyse, fraude onderzoek, beoordeling en beleid, security

Risk
Controlling

financieel beheer, geldstroombeheer, voorraad- en inkoopbeheer, personeelsbeheer

Interim Management

risicomanagement, financieel beheer, integrale veiligheid, crisismanagement, security management

Opleiding
en Training

ISO 31.000 risicomanagement, awareness, specialistische (SF) trainingen

Continuïteit Management

BCM,
financieel beheer, integrale veiligheid, crisismanagement, AO&IB
Contact
Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u snel en overzichtelijk in beeld krijgen van uw risico’s? Neem dan contact voor een vrijblijvende afspraak.
Contact