Corporate Program

Zowel private als publieke organisaties hebben dagelijks te maken met risico’s bij de uitvoer van bedrijfsactiviteiten.

Weet u wat de risico’s voor u zijn en bent u persoonlijk of als ondernemer voorbereidt op manifestatie van deze risico’s?

CSO International biedt organisaties zonder risicomanagement afdeling de mogelijkheid om parttime en op incidentele basis, risicomanagement in te richten.

In het kort:

Op afroep een afdeling risicomanagement inzetten. Kostenbesparend werken, maar toch de benodigde kennis en ervaring in huis. Bij de start van het corporate program wordt er een analyse gemaakt van alle risicogebieden. Zo maakt CSO International zichtbaar wat de toegevoegde waarde is van haar dienstverlening.
Heeft u een vraagstuk dat direct aangepakt moet worden? Met ons CSO corporate program profiteert u van ervaring op strategisch en operationeel risico- en crisismanagement.

Een vaste CSO-consultant leert uw organisatie van binnen en buiten kennen en staat direct klaar staat om u te ondersteunen. Ook wanneer er geen sprake is van acute incidenten.

Uw consultant voert een periodieke audit uit om veranderingen in uw risicoprofiel vroegtijdig op te sporen. Daarnaast faciliteert het corporate program screening van nieuwe medewerkers.

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van het CSO corporate program? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

CSO
Consultancy

ERM strategie, financieel fit -analyse, fraude onderzoek, beoordeling en beleid, security

Risk
Controlling

financieel beheer, geldstroombeheer, voorraad- en inkoopbeheer, personeelsbeheer

Interim Management

risicomanagement, financieel beheer, integrale veiligheid, crisismanagement, security management

Opleiding
en Training

ISO 31.000 risicomanagement, awareness, specialistische (SF) trainingen

Continuïteit Management

BCM,
financieel beheer, integrale veiligheid, crisismanagement, AO&IB
Contact
Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u snel en overzichtelijk in beeld krijgen van uw risico’s? Neem dan contact voor een vrijblijvende afspraak.
Contact