PORTFOLIO.

MET INTEGRITEIT VOOROP. WAT WE DOEN EN VOOR WIE.

Ons portfolio

Om u enige indruk te geven van de diversiteit van ons werk, hebben wij hieronder enkele voorbeelden opgenomen van dienstverlening waarbij wij onze clienten hebben kunnen helpen.

Zoals u van ons kunt verwachten zijn alle voorbeelden geanonimiseerd.

Video's

Een kijkje in onze keuken

In onze video's nemen we je mee in onze dienstverlening en onze werkwijze, waarbij onderlingen dicussies niet ongewoon zijn. Verschillende inzichten om te komen tot de beste dienstverlening.

Contact

Particuliere clienten

FamilySafe

Voor deze vermogende familie uit de quote-500 hebben wij hun veiligheidsrisico's aangepakt. Wij hebben per gezin een intake gehouden en hebben hierbij de individuele behoeften in veiligheid geconstateerd. Op basis hiervan is gekeken naar de bestaande beheersmaatregelen in relatie tot het individuele gezinslid, de woning, de voeruigen, het woon-werkverkeer, de werkplekken en de reizen. Vanaf dat moment kijken wij periodiek naar wijzigingen in de context van het individu en houden we continue de exposure van de individuele familieleden en het familiebedrijf in zijn geheel in de gaten in zowel de open bronnen als de (half) gesloten bronnen en sociale media.Mobiliteitsservice voor het hoofd van de familie

Voor deze vermogende familie hebben wij - als uitbreiding op onze bestaande dienstverlening - een situatie gecreeerd waarbij zij voor het hoofd van de familie, een dame met een zeer respectabele leeftijd, gebruik zijn gaan maken van gespecialiseerde chauffeurs die samen zorg dragen voor haar specifieke risicobeheer, haar vervoer en begeleiding bij als haar dagelijkse buitenactiviteiten. Zij geniet optimaal van het leven en haar kinderen maken zich geen zorgen meer over haar veiligheid.Facilitair management

Voor deze familie organiseren wij het facilitair management van de diverse woningen en bedrijfspanden. Hierin vallen de afspraken met de diverse leveranciers, opvolging van storingen (en de conrole op de uitvoering hiervan) alsmede de fysieke beveiliging. Totale ontzorging van dit belangrijke deel van hun leven.


Bedrijven en organisaties

Museaal security risico
Voor dit betreffende museum hebben wij een uitgebreide schouw uitgevoerd van de bestaande organisatorische, bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen. Het onderzoek bestond grotendeels uit het voeren van interviews en een uitgebreide rondgang in en om het gebouw alsmede het buitenterrein vanzelfsprekend eindigde dit proces met een rapportage met duidelijke aanbevelingen en een overzicht van te implementeren maatregelen.

Krakersoverlast
Een vastgoed organisatie nam contact met ons op doordat zij te maken hadden met een krakers die een bedrijfslocatie van hen hadden gekraakt. Wij hebben op locatie de situatie doorgenomen en conatcten gelegd met een gespecialiseerde advocaat vanuit ons netwerk. In samenspraak met de politie, gemeente, advocaat en krakers hebben we het voor elkaar gekregen dat deze professionele krakersorganisatie binnen twee weken het pand en het terrein hebben verlaten en niet meer terug zijn gekomen.

Aanbestedingsbegeleiding

Voor een internationaal postorderbedrijf hebben wij het bestek opgesteld voor diverse sorteerlocaties dat als uitgangspunt diende voor de aanbesteding van bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen. Als bijkomend voordeel hebben wij in dit traject kunnen helpen in het verbeteren van de organisatorische beveiligingsmaatregelen die een directe relatie hadden met de onderwerpen in het bestek.

Crisismanagement

Mogelijke afpersing

Van een bestaande client, een quote-500 familie, ontvingen wij een telefoontje dat één van de dochters mogelijk werd afgeperst. Via een kennis van de familie hadden zij vernomen dat de dochter een grote som geld had geleend. Samen met de vertegenwoordiger van de familie zijn wij naar de betreffende dochter gegaan om er achter te komen wat er aan de hand was. Er bleek geen sprake van afpersing, maar er bleek sprake van beeinvloeding van de dochter door een crimineel.

Beroving met geweld

Via ons netwerk werden we door een familielid gebeld dat iemand binnen de familie op brute wijze was overvallen. Wij zijn direct naar het ziekenhuis gegaan om te assisteren in het proces met politie, justitie en de familie te begeleiden in omgang met de ontstane angst en boosheid.