Particulier recherchekundig onderzoek

Informatievergaring, onderhandeling en waarheidsvinding

9 jaar

Ervaring

1000+

Tevreden cliƫnten

Particulier recherchekundig onderzoek

Ons particulier recherchebureau Quadrant International Investigations (Q) helpt je bij het vinden van de waarheid en het samenstellen van een dossier met bewijsmateriaal voor een aangifte en/of rechtszaak. Maar je kunt ook bij ons terecht voor achtergrondonderzoeken naar (nieuwe) medewerkers, (asopirant) huurders van je vastgoed en kopers van je vastgoed. Een particulier recherchebureau kan worden ingezet als privédetective (voor particulieren) of bedrijfsrecherche (voor bedrijven).

Omdat de overheid niet alles kan

Ons recherchebureau heeft een breder werkveld dan de politie. Waar de overheid zich vooral met strafrechtelijke misdrijven bezighoudt, gaat een particulier recherchebureau verder. Denk bijvoorbeeld aan schending van een concurrentiebeding. Dit is geen misdrijf waarvan u bij de politie aangifte kunt doen, maar wel een overtreding waarvoor u zelf een rechtszaak kunt beginnen en bewijsmateriaal nodig heeft.

Hoe pakken we het aan?

Na het achterlaten van je contactverzoek via onderstaande button, neemt het recherchebureau direct contact met je op.

Conform het doelmatigheidsprincipe én het proportionaliteitsbeginsel wordt er als eerste getoetst of er voor een onderzoek een gerechtvaardigd belang is. Dit doen wij door je onderzoeksvraag te toetsen of dit binnen de gestelde normen valt. Het voordeel hierbij is dat door deze toetsing de door ons recherchebureau verzamelde bewijsstukken bij een rechtzaak als “rechtmatig verkregen” worden aangemerkt en daarmee als bewijs zullen worden toegelaten. Hiermee worden je kosten omgezet in waarde gedurende een dergelijk proces.

Aansluitend ontvang je een offerte. Wij werken hierbij met vaste prijzen, dus geen gedoe achteraf. Wel zo makkelijk en duidelijk.

Particulier onderzoek