Krijg de controle terug bij een crisis.

Wij helpen je controle terug te krijgen over situaties die dreigen schade op te leveren en wanneer besluiten niet beïnvloed mogen worden door externe factoren. In die gevallen staan wij naast je om je te helpende juiste beoordelingen te maken.

Direct contact

Je wilt zo snel mogelijk de controle terug

Er zijn allerlei situaties denkbaar die een directe negatieve impact hebben op jou, je gezin, je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een inbraak/overval, een bedreiging/intimidatie of een chantage. In alle gevallen wil je dat er iemand met kennis van de materie met je meedenkt. Wij zijn jouw rechterhand en adviseren je over de mogelijkheden en de verwachtte ontwikkeling. Hiermee kom je zo snel mogelijk in controle over de situatie en keren we zo snel mogelijk terug naar de normale situatie.

Gemoedsrust is vanzelfsprekend. Tot dat het weg is.

Stappenplan

STAP 1 -Wij schatten jouw situatie in

Wij reageren op jouw oproep. Wij bepalen de context en stellen eventueel een team samen van vakspecialisten. Wanneer dit gewenst is, komen wij direct naar je toe om je aldaar te ondersteunen.

STAP 2 -Informatieverzameling

Wij starten direct met het verzamelen van de benodigde stuurinformatie. Hierop volgt het plan van aanpak dat wij direct beginnen uit te voeren om zo spoedig mogelijk controle te krijgen over de veiligheid van de direct betrokkenen.

STAP 3 -Monitoring

Wij beoordelen dagelijks de situatie op afwijkingen dan wel nieuwe informatie. Het gaat hier dan met name om de evaluatie van het weerstandsniveau. Daar waar nodig voeren wij aanpassingen door.

STAP 4 -Herstel

Wij zorgen dat de situatie van voor de crisis zo spoedig mogelijk wederkeert. Hierop zullen wij de ontstane situatie zo snel als mogelijk afbouwen naar het gepaste niveau.

STAP 5 - Evaluatie

Een uitvoerige evaluatie zorgt voor nieuwe inzichten, zodat in de toekomst adequater kan worden gereageerd. Tevens adviseren wij welke maatregelen gewenst zijn om het basisniveau van veiligheid te bereiken.

Neem direct contact met ons op:

"Peace of mind is naturally, untill it is gone."

- CSO International

arrow_drop_up arrow_drop_down