FamilySafe

Controle over de veiligheid van jou en je gezin, altijd en overal

Persoonlijke behoefte aan veiligheid

CSO FamilySafe is specifiek ontwikkeld voor particulieren met een behoefte aan veiligheid maar daar niet zelf voortdurend aandacht aan willen besteden.

Onze werkwijze en bedrijfsfilosofie zorgen er voor dat wij altijd voor u klaar staan. CSO heeft hiervoor een dienst ontwikkeld die criminelen eerder stoort dan ooit. Zij zullen eerder een slachtoffer kiezen waar de kans op succes voor hen groter is en het risico om gepakt te worden kleiner.

Wij zorgen ook dat de nodige veiligheid diensten en producten ook echt doen wat ze moeten doen. Met deze stap voorkomt u dat u denkt goed beschermd te zijn maar dat er toch gaten in blijken te zitten die u niet verwacht had. U weet precies wat u heeft of krijgt en wat die maatregelen dan ook doen.

Hoe werkt het?

Voor elk van onze members maken we een persoonlijk plan om schade of verlies te minimaliseren. Door een zorgvuldige analyse van uw unieke situatie en de mogelijke gevolgen die een crisis of incident op uw unieke situatie kan hebben, is uw plan geoptimaliseerd om uw belangen te dienen.

Ons risicobeheerplan zorgt voor uw maximale persoonlijke veiligheid, met minimale inbreuk op uw privacy. Wij zorgen dat we uw blootstelling aan criminaliteit en andere opzettelijke ongewenste handelingen minimaliseren.

Het persoonlijk plan wordt éénmaal per kwartaal geanalyseerd op wijzigingen. Hiervoor gaan we met u in gesprek om te bekijken welke veranderingen er hebben plaatsgevonden (of gaan plaatsvinden) in uw leven. Waar nodig worden beheersmaatregelen aangepast naar de veranderde situatie.

Neem contact met ons op

Modulaire opbouw in de programma's

Onze 24/7 diensten binnen de programma's

Beschikbaar en bereikbaarheid

Voor onze members zijn wij 24/7 bereikbaar. Tijdens kantoortijden wordt u altijd direct te woord gestaan door de adviseur die u is toegewezen en uw situatie door en door kent.

Onderwerpen zoals veiligheid, verantwoordelijkheden van derden, veiligheid van scholen of onzekerheden over veilige gebieden om te reizen, u kunt van alles bedenken wij zorgen voor de antwoorden.

Buiten kantoortijden houden wij vast aan het principe: 'verlies van gemoed, is direct bellen'. Beter een keer te veel dan een keer te weinig.

In de gevallen die wij vooraf met u bespreken zorgen wij dat, indien de situatie dat vraagt, uw adviseur direct beschikbaar is en naar u toekomt om u bij te staan tijdens en na het noodgeval. Met deze module garandeert u zichzelf van ondersteuning op die momenten dat u dat het hardst nodig hebt.

Periodieke veiligheidsanalyses

Om u snel, adequaat en zorgvuldig te ondersteunen dienen wij u te leren kennen. Dit doen wij in onze periodieke veiligheidsanalyses.

Hier komen uw voorkeuren naar voren en bepalen we of de kaders van de dienst nog goed gesteld zijn. Tevens horen wij graag of er veranderingen aan zitten te komen of dat er zaken hebben plaatsgevonden die meer aandacht behoeven.

In noodsituaties is het cruciaal om vanaf de eerste stap de juiste keuzes te maken en dat kan alleen wanneer we weten wat er speelt in het leven van u en uw familie.

Veiligheid van mens en bezit

Met deze module zorgt u voor een optimaal afgestemd veiligheidsproces rondom de personen van uw familie. Iedereen heeft een eigen leven met specifieke kenmerken.

Een respectabele maar kwetsbare leeftijd of juist jong en op zoek naar risico’s. Dit programma past altijd. Daarna kijken wij naar het beschermen van uw bezit. Uw eigendom dient uw bezit te blijven. Wij adviseren de juiste maatregelen om u veilig in een huis te laten wonen, uw sieraden te kunnen laten dragen en u optimaal te kunnen laten genieten van voertuigen of kunst.

Niet te veel beveiligingsmaatregelen maar ook zeker niet te weinig. Er zal geen twijfel bestaan tot op welk niveau u beschermd bent. Alarmopvolging volledig georganiseerd en periodiek getest. Onderhoud van uw veiligheidssystemen vinden tijdig plaats en storingen worden direct verholpen. Niets zo erg dan schijnveiligheid.

Digitale bescherming

De digitale wereld is niet meer weg te denken in het functioneren in de realiteit. Kwetsbaarheden liggen op de loer omdat er niet altijd voldoende kennis is om uzelf echt te beschermen. Advies van een specialist die structureel in de gaten houd of uw digitale omgeving toegankelijk blijft voor diegenen met de juiste rechten.

Informatie is kracht. Dit geld ook voor criminelen. Wat is er over u te vinden? Ligt dit in de lijn van verwachting of is het meer dan u dacht? Hiervoor monitoren wij het internet voor u op onderwerpen die u kwetsbaar maken.

We vragen ons voortdurend af of de aangetroffen informatie anderen inzicht geeft in uw leefsituatie, eigendommen, agenda, vermogen of uw momenten van afwezigheid. Dit is informatie waarop criminelen kunnen plannen. Op basis van deze informatie adviseren we de passende maatregelen. Altijd beschermd op de actualiteit.


Klantcase

“Blij dat we nu alles op orde hebben, dat we weten tot welk niveau we beschermd zijn en niet te veel of te weinig maatregelen hebben getroffen. De vertrouwens relatie met Paul is ons ook veel waard. Zeker wanneer ik in het buitenland zit ben ik blij dat ik weet dat mijn vrouw jullie achter de hand heeft.”

Dave, cliënt sinds 2013