Ontzorgd worden als het gaat om de veiligheid van je gezin?

Wij helpen je controle krijgen en houden over de veiligheid van jou en je gezin, altijd en overal

9 jaar

Ervaring

1000+

Tevreden cliënten

Wij gaan voor korte termijn dienstverlening en lange termijn relaties.

Laat een security audit uitvoeren

Weten wat jullie specifieke risico's zijn, hoe jullie daar op dit moment tegen zijn beschermd en welke maatregelen er nodig zijn om te voldoen aan jullie eisen en wensen. Dat is wat wij doen. Onze specialist komt naar je toe en vertelt je wat de stand van zaken is. Een kortstondige dienst met als resultaat inzicht en controle. De stappen in dit proces zijn als volgt:

01

Stap 1 - Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek van maximaal 2 uur bij jullie thuis willen we weten wie jullie zijn, wat jullie doen, hoe jullie dat doen, enzovoorts. Op deze manier krijgen we inzicht in de risico's die bij jullie spelen en op welke wijze jullie beveiliging gerelateerde zaken op dit moment hebben geregeld.

02

Stap 2 - Schouw in en om de woning

Na het kennismakingsgesprek lopen we een ronde in en om jullie woning. Wij kijken naar de bestaande bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen. Wij kijken 'van buiten naar binnen' en lopen gestructureerd door de aanwezige maatregelen heen.

03

Stap 3 - Analyse en rapportage

Aan de hand van het gesprek en de rondgang identificeren wij jullie belangrijkste risico's, analyseren wij deze op jullie situatie en beoordelen wij jullie huidige situatie. Hierbij maken wij eveneens gebruik van omgevingsinformatie zoals criminaliteitscijfers.

Aansluitend volgt ons advies met aanbevelingen ter verbetering. Dit kunnen aanbevelingen zijn die organisatorisch (denk bijv. aan opleidingen en trainingen), bouwkundig en/of elektronisch van aard zijn.

04

Stap 4 - Evaluatie

Aansluitend bespreken wij samen met jullie de rapportage en aanbevelingen die zijn gedaan. Jullie hebben daarbij de regie in wat wel en wat niet wordt geïmplementeerd en op welke manier.

Daarbij kunnen wij je ondersteunen door controle te houden over het vervolgproces. Denk hierbij aan het op laten maken van offertes en deze beoordelen alsmede het begeleiden van de eventuele werkzaamheden, zodat je ook echt krijgt wat je nodig hebt. Dit proces doen wij op nacalculatie.


Klantcase

“Blij dat we nu alles op orde hebben, dat we weten tot welk niveau we beschermd zijn en niet te veel of te weinig maatregelen hebben getroffen. De vertrouwens relatie met Paul is ons ook veel waard. Zeker wanneer ik in het buitenland zit ben ik blij dat ik weet dat mijn vrouw jullie achter de hand heeft.”

- Dave, cliënt sinds 2013