WIJ NEMEN JOUW ZORGEN EN ONZEKERHEID WEG.

Jij bent een particulier, middel of groot bedrijf, of overheidsinstelling, en op zoek naar dé security generalist die zorgt dat jij 'in control' bent over realistische criminaliteitsrisico's.

25+

Jaar ervaring

1.000+

Tevreden klanten

100%

Tevredenheidsgarantie

Voor

Particulieren én bedrijven

Het draait om jou!

Omdat jij wilt doen waar jij goed in bent, doen wij waar wij goed in zijn: wij nemen jouw zorgen over en geven jou de controle over de veiligheid van jezelf, medewerkers, bezoekers, bezittingen. Voor, tijdens en na incidenten.

Wij zijn security generalisten. Wij geven je inzicht in de huidige stand van zaken en adviseren jou hoe je het beste om kunt gaan met jouw realistische criminaliteitsrisico’s. Waar nodig organiseren wij gewenste en noodzakelijke organisatorische, bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen om de manifestatie van risico’s te voorkomen.

Mocht er zich onverhoopt toch een incident of crisis voordoen, dan helpen wij diezelfde particulieren, bedrijven en organisaties deze situatie te doorstaan, de effecten van het incident te beperken en zorgen wij er samen voor dat de situatie zo snel mogelijk terugkeert naar normaal.

"Wij nemen jouw zorgen over en creëren gemoedsrust. Altijd!"

- Martijn Sonderwal, directeur

Onze diensten

Wij bieden op diverse gebieden onze diensten aan die je kunnen ondersteunen in het creëren van gemoedsrust. Wij begeleiden alle trajecten op een persoonlijke wijze. Je krijgt dus één security generalist die alles voor je regelt. Heb je een specifieke uitvraag? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn.

Advies

Wanneer je te maken hebt met beveiligingsvraagstukken die vragen om een onafhankelijke en integrale benadering. In die situaties leveren wij je het advies dat je zoekt bij het opstellen, afstemmen, beoordelen en implementeren van beveiligingsmaatregelen. Korte termijn diensten, lange termijn relaties.

Training en coaching

Wij delen onze kennis met je. Om je te leren zelf de regie te pakken op diverse veiligheidsthema's, of vanuit een coachende rol. Wij weten waar voor jou de winst ligt en helpen je naar het level dat voor jou het prettigste is. In veel gevallen kan je aansluitend zelfstandig verder. In sommige gevallen blijven we met je meekijken. Alles is mogelijk.

Crisisinterventie

Wanneer je niet weet hoe je controle terug kan krijgen over situaties die dreigen schade op te leveren, en wanneer besluiten niet beïnvloed mogen worden door externe factoren. In die gevallen wil je graag dat er iemand naast je staat om te helpen de juiste beoordelingen te maken. Dit geeft je rust en controle op het betreffende dossier.

"Wij staan voor korte termijn dienstverlening en lange termijn relaties"

Over ons

Wij zijn, sinds de oprichting in 2011, in Nederland toonaangevend op het gebied van security risk management, en passen wij in de praktijk toe wat wij als specialisten hebben geleerd tijdens diverse operaties en opdrachten voor de overheid.

Met opdrachten in binnen en buitenland en optredens in de media als veiligheidsspecialist, staan wij 24 uur per dag klaar om particulieren, bedrijven en organisaties bij te staan in het inzichtelijk en beheersbaar maken van hun risico's.

Het uitgangspunt van onze dienstverlening is om voor, tijdens en na incidenten controle over een situatie te hebben en te houden, waardoor onze opdrachtgevers krachtig, stabiel en met een goede gemoedsrust alles kunnen bereiken dat zij willen.

Download de gratis checklist

Wanneer je controle wilt hebben over veiligheid, dan wil je weten of de aanwezige organisatorische, bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen (nog) voldoen aan de eisen, wensen en ambities. 

Maak gebruik van onze checklist, waarmee je met het doorlopen van een aantal vragen per beveiligingscomponent voor jezelf inzicht creëert in de staat van de getroffen beveiligingsmaatregelen die moeten beschermen tegen criminele incidenten.

Deze bedrijven gingen je onder meer voor:

Joods Cultureel Kwartier
Haga ziekenhuis
Luggo

Ben jij overtuigd over onze
toegevoegde waarde bij
jouw veiligheidsvraagstuk?

arrow_drop_up arrow_drop_down