NO NONSENSE. 

ADVIES OVER VEILIGHEID.

Jij bent een particulier, middel of groot bedrijf of overheidsinstelling, en op zoek naar dé security generalist die zorgt dat jij 'in control' bent over realistische risico's.

25+

Jaar ervaring

1.000+

Tevreden klanten

100%

Tevredenheidsgarantie

Voor

Particulieren én bedrijven

Veiligheid is van alle tijden

Particulieren, bedrijven en organisaties worden nu en – door de ontwikkelingen op mondiaal en nationaal niveau – in de toekomst steeds vaker geconfronteerd met veiligheid risico’s in al zijn vormen.

De impact van deze risico’s op medewerkers en de bedrijf continuïteit is hoog, met alle gevolgen van dien. Denk aan de emotionele en fysieke gevolgen op mensen, maar ook bijvoorbeeld aan financiële en imago schade voor een bedrijf. 

Genoeg redenen om er voor te zorgen dat je veiligheid als belangrijk onderdeel van de dagelijkse praktijk de aandacht krijgt die het verdient.

Advies waar je recht op hebt

Wij zijn security generalisten. Wij adviseren vermogende particulieren, middel en grote bedrijven en organisaties in de omgang met hun realistische criminaliteitsrisico’s en organiseren gewenste en noodzakelijke organisatorische, bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen om de manifestatie van die risico’s te voorkomen.

Mocht er zich onverhoopt toch een incident of crisis voordoen, dan helpen wij diezelfde particulieren, bedrijven en organisaties deze situatie te doorstaan, de effecten van het incident te beperken en zorgen wij er samen voor dat de situatie zo snel mogelijk terugkeert naar normaal.

"Wij nemen jouw zorgen over en creëren gemoedsrust. Altijd!"

- Martijn Sonderwal, directeur

Onze diensten

Wij bieden op diverse gebieden onze diensten aan die je kunnen ondersteunen in het creëren van gemoedsrust. Wij begeleiden alle trajecten op een persoonlijke wijze. Je krijgt dus één security generalist die alles voor je regelt. Heb je een specifieke uitvraag? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn.

Advies

Wanneer je te maken hebt met beveiligingsvraagstukken die vragen om een onafhankelijke en integrale benadering. In die situaties leveren wij je het advies dat je zoekt bij het opstellen, afstemmen, beoordelen en implementeren van beveiligingsmaatregelen. Korte termijn diensten, lange termijn relaties.

Training en coaching

Wij delen onze kennis met je. Om je te leren zelf de regie te pakken op diverse veiligheidsthema's, of vanuit een coachende rol. Wij weten waar voor jou de winst ligt en helpen je naar het level dat voor jou het prettigste is. In veel gevallen kan je aansluitend zelfstandig verder. In sommige gevallen blijven we met je meekijken. Alles is mogelijk.

Crisisinterventie

Wanneer je niet weet hoe je controle terug kan krijgen over situaties die dreigen schade op te leveren, en wanneer besluiten niet beïnvloed mogen worden door externe factoren. In die gevallen wil je graag dat er iemand naast je staat om te helpen de juiste beoordelingen te maken. Dit geeft je rust en controle op het betreffende dossier.

"Wij staan voor korte termijn dienstverlening en lange termijn relaties"

Over ons

Wij zijn, sinds de oprichting in 2011, in Nederland toonaangevend op het gebied van security risk management, en passen wij in de praktijk toe wat wij als specialisten hebben geleerd tijdens diverse operaties en opdrachten voor de overheid.

Met opdrachten in binnen en buitenland en optredens in de media als veiligheidsspecialist, staan wij 24 uur per dag klaar om particulieren, bedrijven en organisaties bij te staan in het inzichtelijk en beheersbaar maken van hun risico's.

Het uitgangspunt van onze dienstverlening is om voor, tijdens en na incidenten controle over een situatie te hebben en te houden, waardoor onze opdrachtgevers krachtig, stabiel en met een goede gemoedsrust alles kunnen bereiken dat zij willen.

Zelf aan de slag met beveiligingsmaatregelen?

Criminaliteitsrisico’s voorkomen of beperken komt vaak neer op gezond verstand. Er zijn altijd verbeteringen mogelijk zonder dat er meteen grote investeringen gedaan hoeven worden. Met het nemen van de stappen in dit document kan je zelf al een hoop verbeteren.

Het resultaat? Wanneer jij je geen zorgen meer hoeft te maken over criminaliteitsrisico’s, geeft dat jou (en je personeel) het comfort en de rust om je te focussen op je eigenlijke werk.

Deze bedrijven gingen je onder meer voor:

Joods Cultureel Kwartier
Haga ziekenhuis
Luggo

Ben jij overtuigd over onze
toegevoegde waarde bij
jouw veiligheidsvraagstuk?

Deze website gebruikt cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down