INTERIM ONDERSTEUNING.

WIJ STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR.

Korte of langdurige ondersteuning

Er zijn veel momenten denkbaar dat je behoefte hebt aan expertise op het gebied van integrale beveiliging, maar dit niet kunt realiseren op de manier die bij jullie past. In veel gevallen is dit tijdelijk, omdat er een vacature is ontstaan. In sommige gevallen is er gewoonweg onvoldoende budget of werk om een volwaardige manager beveiliging aan te stellen.

Interim

Onze interim managers beveiliging zijn allemaal managers met minimaal een relevante HBO opleiding en daarbij ten minste vijf jaren ervaring als beveiligingsmanager. Zij hebben ervaring met het opzetten van en werken met een afdeling beveiliging dan wel het opzetten en in stand houden van integrale beveiliging.

Onze interim managers beveiliging zijn volwaardig inzetbaar en beschikbaar. Heb je behoefte aan een manager die vanuit kennis, kunde en met sociale vaardigheid je kan bijstaan op tijdelijke basis?

Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Abonnement

Heb je wel behoefte aan de expertise van een beveiligingsmanager, maar niet de noodzaak aan een medewerker in dienst of heb je geen voltijdsfunctie met betrekking tot beveiliging? Geen zorgen. Met ons abonnement kan je voor een fractie van de reguliere kosten gebruik maken van een volwaardig inzetbare beveiligingsmanager met kennis, kunde en ervaring.

Onze managers zijn beschikbaar voor minimaal 8 uren per week. Dit kan zowel bij jou op locatie of - deels - op afstand.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 145,-

Interim manager - per uur

Let op: wij werken met staffels. Neem contact met ons op voor een volwaardig voorstel dat aansluit bij jullie specifieke behoeften.

"Security is always excessive until it is not enough."

-Robbie Sinclair

Deze website gebruikt cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down