Mobility services


Maak structureel of incidenteel gebruik van onze directiechauffeurs, al dan niet met een voertuig, voor een vaste prijs per dag(deel).

Ons team van chauffeurs zijn allen in het bezit van minimaal een CCV-D1 certificaat en hebben ze ruime ervaring in het directievervoer. Je kunt je chauffeur reserveren voor een minimale afname van 3 uur tot een langere periode naar eigen keuze.


Bestaan er risico’s voor uw veiligheid?

Als na het persoonlijk gesprek en de risicoanalyse blijkt dat er risico’s bestaan voor uw veiligheid wordt u een veiligheidschauffeur aangewezen. Dit kan in combinatie met beveiliging/begeleiding worden ingevoerd wat bij ons vanzelfsprekend op een discrete manier gebeurt.

Onze specialistische afdeling zal uw situatie uitvoerig analyseren en passende maatregelen nemen.


Mochten er risico’s bestaan voor het vervoeren van een pakket of gevoelige informatie, neemt u dan contact met ons op zodat wij u hierin kunnen adviseren en uw pakket veilig bij de eindbestemming krijgen.

Van onopvallende voertuigen tot gepantserd vervoer staan wij tot uw beschikking. Wij staan constant in verbinding met een internationaal opererende meldkamer en hebben te allen tijden een track and trace systeem met alarmfunctie in onze voertuigen waardoor we direct in contact kunnen komen met de veiligheidsdiensten bij afwijkende situaties.

Neem contact met ons op