Security services


Op die momenten dat jij/jullie het het zwaarst hebben, staan we voor je klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring met crisis- en incidentenafhandeling, zorgen we dat je het gehele proces vertrouwd en ondersteund doorloopt.

Voorbeelden van crisis- en incidenten zijn bijvoorbeeld; woningoverval, ontvoering, chantage, fraude, enz...


Ieder mens loopt risico, zo ook jij en je gezinsleden. Samen met het betreffende gezinslid kijken wij naar de individuele risico's en e de beste manier hiermee om te gaan.

Ons uitgangspunt; leef zoals je wilt en laat de rest hierop aansluiten.


Je bezittingen vormen op zichzelf een risico. Denk met name aan je woning. Om te zorgen dat je woning bijdraagt aan een veilig en zorgeloos leven, zullen wij je helpen bij het beter beveiligen van je woning. Hiermee dient dit aan te sluiten bij jouw context.

Want het belangrijkste is dat beveiligingsmaatregelen je moeten helpen. Helpen ze niet of gebruik je ze liever niet, dan heb je er niets aan en moet er iets veranderen.

Neem contact met ons op


Ons leven bevindt zich steeds vaker in de digitale wereld. Op zich geen probleem, als je maar voldoende maatregelen treft zodat bijvoorbeeld je internetgedrag niet op een later moment tegen je kan worden gebruikt.

Maar denk ook aan alle systemen die via het internet aangesloten zijn zoals bijvoorbeeld een domotica systeem waarmee je je gehele huis op afstand kan bedienen.


Veiligheid onderweg. Of het nu gaat om je voertuig(en) en de beveiligingsmaatregelen daarvan, je gewoonten in het verkeer of je rijvaardigheid en oplettendheid onderweg. We helpen je verbeteren zodat je je nog veiliger kan verplaatsen van a naar b.