Achtergrond

In 2011 is CSO International opgericht door Rico Briedjal en Raoul Nijlhof. Zij ontdekten een grote behoefte aan adviesbureaus gespecialiseerd in risicomanagement. De ervaring en expertise die zij opdeden bij gespecialiseerde defensieonderdelen en overheidsdiensten, gebruiken zij bij hun advies en implementatie van effectief risicobeheer. Daarnaast brengen zij bedrijfskundige kennis en internationale managementervaring mee. Hun doel is om advies zoveel mogelijk te laten aansluiten op de context en (ondernemings)doelstellingen van de opdrachtgevers. Beheersmaatregelen zijn altijd ‘proportioneel en subsidiair’. Elk risico wordt benoemd.

CSO International kenmerkt zich als netwerkorganisatie waardoor er snel kan worden gereageerd op veranderingen en behoefte van opdrachtgevers. CSO International heeft geen afhankelijkheidsrelatie met onze netwerkpartners maar treden altijd op als main contractor namens onze opdrachtgevers.

Enkele van onze opdrachtgevers

Enkele netwerkpartners

CSO
Consultancy

ERM strategie, financieel fit -analyse, fraude onderzoek, beoordeling en beleid, security

Risk
Controlling

financieel beheer, geldstroombeheer, voorraad- en inkoopbeheer, personeelsbeheer

Interim Management

risicomanagement, financieel beheer, integrale veiligheid, crisismanagement, security management

Opleiding
en Training

ISO 31.000 risicomanagement, awareness, specialistische (SF) trainingen

Continuïteit Management

BCM,
financieel beheer, integrale veiligheid, crisismanagement, AO&IB
Contact
Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u snel en overzichtelijk in beeld krijgen van uw risico’s? Neem dan contact voor een vrijblijvende afspraak.
Contact