Over ons

Next level. Authentiek. Trouw. Trots.

Gevormd door ons verleden

Wij zijn ondernemers met een achtergrond bij o.m. specialistische eenheden van Defensie en de Politie.

Wij hebben onze krachten gebundeld van waar uit CSO International is ontstaan. Onze karakter eigenschappen, doortastend, vastberaden, doelgericht en veerkrachtig, in combinatie met relevante bedrijf strategische en veiligheid gerelateerde opleidingen en ervaring, vormen het fundament van onze bedrijfsfilosofie.

Ontzorgen zit in onze aard

Wij zijn een adviesorganisatie dat multi-line services aanbiedt, waarmee wij onze opdrachtgevers helpen hun persoonlijke en/of zakelijke doelstellingen en ambities te realiseren.

Wij werken hierbij binnen een breed scala van specialistische domeinen, waarbij onze kennis, vaardigheden en ervaring optimaal gebundeld is ten behoeve van de opdrachtgever. Dit doen wij op een wijze die het minste tijd en geld kost en daarmee het meeste rendement voor je biedt.

Tevredenheid is de basis

Sinds 2011 helpen wij (vermogende) particulieren, kleine, middel en grote bedrijven en organisaties in hun zoektocht naar comfort, cntrole en verbetering. Dit doen wij met een persoonlijke aanpak waar onze opdrachtgevers zich prettig bij voelen.

Daarbij schromen wij niet om je de waarheid te vertellen, ook wanneer je dit niet prettig zal vinden. Maar uiteraard wel te allen tijde met jouw belang als uitgangspunt.