Wij zijn.

Onze kernwaarden.

Eerlijk

Wij zijn eerlijk naar onszelf en naar onze klanten

Trouw

Wij zijn trouw aan onze klanten. Hun belang staat voorop in wat we doen

Trots

Wij zijn trots op wie we waren, op wie we zijn en op wie we nog mogen worden

Authentiek
Wij zijn wie we zijn en zullen ons nooit anders voordoen

null

Missie

Het is onze missie om onze klanten een objectief veiligheidsgevoel te bieden door middel van een op maat gemaakte service die is afgestemd op hun specifieke behoeften.

Visie

We stellen ons een Nederland voor waarin mensen en bezittingen veilig zijn en mensen zich veilig voelen. Om deze visie te verwezenlijken, zullen wij de toonaangevende leverancier van veiligheidskennis en -ervaring in Nederland zijn en onszelf vestigen als de vertrouwde partner van bedrijven, particuliere klanten en overheidsinstellingen.

Over ons

Werken aan de veiligheid van anderen

Wij zijn een risicobeheerder dat bedrijven en particulieren helpt hun verwachtingen waar te maken en dat onverwachte effecten op tijd aangeeft. Door gebruik te maken van een beproefd risicobeheersingssysteem, gecombineerd met ervaring en inzicht, helpen wij risico’s in het privé leven of een zakelijke omgeving te pakken en te controleren. Weten wat er staat te gebeuren is pure comfort.

Out-of-your-box

Wat ons hierbij onderscheidt, is onze houding, die een unieke mix is van pretentieloosheid gecombineerd met een nieuwsgierigheid die gepaard gaat met vloeiend, gedifferentieerd en onorthodox denken.

Wij denken dus anders! Onconventionele opdrachten vereisen een bijzondere denkwijze die noodzakelijk is om te slagen. Het is díe Special Forces mentaliteit waarop wij een uitdaging benaderen dat ons anders maakt: met een bijzondere mindset, relevante ervaring en kennis bouwen wij een proces om tot resultaten te komen. Soms ad-hoc en soms ruim in de tijd. In alle gevallen hebben wij geen enkele moeite om onconventionele oplossingen toe te passen om conventionele problemen op te lossen.

Gevormd door ons verleden

Wij zijn ondernemers met een achtergrond bij onder meer specialistische eenheden van Defensie en de Politie.

Wij hebben onze krachten gebundeld van waar uit CSO International is ontstaan. Onze karakter eigenschappen, doortastend, vastberaden, doelgericht en veerkrachtig, in combinatie met relevante bedrijf strategische en veiligheid gerelateerde opleidingen en ervaring, vormen het fundament van onze bedrijfsfilosofie.

Ontzorgen zit in onze aard

Wij zijn een adviesorganisatie dat multi-line services aanbiedt, waarmee wij onze opdrachtgevers helpen hun persoonlijke en/of zakelijke doelstellingen en ambities te realiseren.

Wij werken hierbij binnen een breed scala van specialistische domeinen, waarbij onze kennis, vaardigheden en ervaring optimaal gebundeld is ten behoeve van de opdrachtgever. Dit doen wij op een wijze die het minste tijd en geld kost en daarmee het meeste rendement voor je biedt.

Tevredenheid is de basis

Sinds 2011 helpen wij (vermogende) particulieren, kleine, middel en grote bedrijven en organisaties in hun zoektocht naar comfort, controle en verbetering. Dit doen wij met een persoonlijke aanpak waar onze opdrachtgevers zich prettig bij voelen.

Daarbij schromen wij niet om je de waarheid te vertellen, ook wanneer je dit niet prettig zal vinden. Maar uiteraard wel te allen tijde met jouw belang als uitgangspunt.

"A team is not a group of people that work together. A team is a group of people that trust each other."

- Simon Sinek

arrow_drop_up arrow_drop_down