Over ons

Eerlijk, trouw, trots en authentiek

Eerlijk
Wij zijn eerlijk naar onszelf en naar onze klanten
Trouw
Wij zijn trouw aan onze klanten. Hun belang staat voorop in wat we doen
Trots
Wij zijn trots op wie we waren, wie we zijn en wie we nog mogen worden
Authentiek
Wij zijn wie we zijn en zullen ons nooit anders voordoen
null
Wij zijn, sinds de oprichting in 2011, in Nederland toonaangevend op het gebied van security risk management. Wij passen in de praktijk toe wat wij als specialisten hebben geleerd tijdens diverse operaties en opdrachten voor de overheid. 

Met opdrachten in binnen en buitenland en optredens in de media als veiligheidsspecialist, staan wij 24 uur per dag klaar om particulieren, bedrijven en organisaties bij te staan in het inzichtelijk en beheersbaar maken van hun risico's. Het uitgangspunt van onze dienstverlening is om voor, tijdens en na incidenten controle over een situatie te hebben en te houden. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers krachtig, stabiel en met een goede gemoedsrust alles bereiken wat zij willen.

Onze missie

Het is onze missie om onze klanten een objectief veiligheidsgevoel te bieden door middel van een op maat gemaakte service die is afgestemd op hun specifieke behoeften.

Onze visie

We stellen ons een Nederland voor waarin mensen en bezittingen veilig zijn en mensen zich veilig voelen. Om deze visie te verwezenlijken, zullen wij de toonaangevende leverancier van veiligheidskennis en -ervaring in Nederland zijn en onszelf vestigen als de vertrouwde partner van bedrijven, particuliere klanten en overheidsinstellingen.

Out of your box

Wat ons hierbij onderscheidt, is onze houding, die een unieke mix is van pretentieloosheid gecombineerd met een nieuwsgierigheid die gepaard gaat met vloeiend, gedifferentieerd en onorthodox denken.

Wij denken dus anders! Onconventionele opdrachten vereisen een bijzondere denkwijze die noodzakelijk is om te slagen. Het is díe Special Forces mentaliteit waarop wij een uitdaging benaderen dat ons anders maakt: met een bijzondere mindset, relevante ervaring en kennis bouwen wij een proces om tot resultaten te komen. Soms ad-hoc en soms ruim in de tijd. In alle gevallen hebben wij geen enkele moeite om onconventionele oplossingen toe te passen om conventionele problemen op te lossen.