PARTICULIER
VEILIGHEIDS MANAGEMENT.

Als vermogende particulier of familie wil je genieten van het leven zonder je zorgen te maken over veiligheid. Wij nemen die zorg van jullie over, waardoor jullie het maximale uit jullie tijd kunnen halen, nu en later.

Zorgeloos genieten

Elke vermogende particulier of familie wordt geconfronteerd met veiligheids- en beveiligingsrisico's, waar ze ook wonen, werken en reizen. Ieder persoon en elk gezin is anders, maar de meest voorkomende uitdagingen zijn onder meer het ontwikkelen van een programma voor beveiliging, preventie en bescherming, waarbij specifieke aandacht bestaat voor privacy, risico's, kosten en (gebruiks)gemak.

In de afgelopen jaren hebben wij meerdere individuen en families, bekend en onbekend, geadviseerd en begeleid.

Woningveiligheid

We helpen je bij het beoordelen van de woonveiligheid van jou en je gezin en doen aanbevelingen om incidenten te voorkomen en schade te beperken. Dit kunnen wij uitbreiden naar de jouw werkomgeving, jachten, vliegtuigen, voertuigen, kunst en andere activa.

Onze diensten omvatten de beoordeling van organisatorische, bouwkundige en elektronische beveiliging aan de hand van realistische risico’s.

Het uitgangspunt van onze aanpak is het voorkomen van incidenten. De kern van deze aanpak is de juiste identificatie van alle risico's die samenhangen met de bescherming van de woning en de eigendommen en het geven van aanbevelingen over strategieën en tegenmaatregelen die resulteren in de meest aantrekkelijke resultaten bij de keuzes om risico's over te dragen, te vermijden, te verminderen of te aanvaarden.

Cyber en informatiebeveiliging

Onze specialisten helpen ervoor te zorgen dat het hele gezin het belang ziet van de bescherming van jullie digitale landschap, zowel zakelijk als privé.

Deze service omvat een deskundige analyse en onderzoek van IT-gerelateerde praktijken en hiaten. We identificeren ook mogelijkheden om best practices op het gebied van informatiebeveiliging toe te passen met betrekking tot gebieden zoals netwerkinfrastructuur, draadloze netwerkbeveiliging en internettoegang voor gezinnen (en bezoekers) en manieren voor het delen van informatie.

 

Footprint veiligheid

Op structurele basis dragen wij zorg voor een professionele zoektocht naar open bronnen om alle relevante informatie te identificeren, inclusief misbruik of compromittering van de e-mailadressen van jou en de gezinsleden. Bevindingen die onmiddellijke actie vereisen, worden bij ontdekking meegedeeld.

Persoonlijk dossier

Voor ieder persoon wordt een dossier opgemaakt dat wij gebruiken om te anticiperen en reageren op risico's, bedreigingen en kwetsbaarheden waarmee dit individu (dan wel het gezin) wordt geconfronteerd.

Hiermee zijn wij in staat adequaat te adviseren over en respons op lokale criminaliteitsrisico’s, reisrisico's, personeelsrisico’s, sociale media risico’s, enz.

Reizen

Voorafgaande op een reis brengen wij de (lokale) risico’s in kaart en adviseren wij je over onze uitkomsten. Desgewenst organiseren wij maatregelen aldaar ter plaatse.

Omdat wij op de hoogte zijn van jullie plannen, kunnen wij onmiddellijk reageren wanneer jij of het gezin overal ter wereld wordt geconfronteerd met een crisis. Onze specialisten mobiliseren snel cruciale middelen en partnerdiensten om zorg te dragen voor ondersteuning en coördinatie ter plaatse en jullie comfort te herstellen.

Neem direct contact met ons op

"The balance between freedom and security is a delicate one."

- Mark Udall

Deze website gebruikt cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down