Private program

CSO International geeft onafhankelijk advies over risicomanagement aan families met en zonder familiebedrijf. De behoeften van de cliënt staan centraal met inachtneming van discretie en oog voor detail. Deze grondbeginselen zijn leidend én herkenbaar binnen de totale dienstverlening maar met name in het private program.

Persoonsgebonden risicomanagement roept negatieve associaties op zoals inbreuk op privacy en beperking van bewegingsvrijheid. CSO International draait dit om: het draait om minimalisatie van risico’s waardoor er gemoedsrust wordt gecreëerd voor u en uw familie.

Private program

“Uw gemoedsrust staat centraal. Innerlijke rust, kalmte en een gevoel van vrijheid. Waarbij zorgen, spanning, stress en angst u niet (langer) belemmeren”

Het aanbrengen van structuur en het organiseren en beheren van persoonsgebonden risicomanagement, vraagt om deskundige en persoonlijke begeleiding. Het CSO private program begeleidt families bij het vaststellen van een toekomstgerichte strategie en verzorgt de uitvoering en monitoring.

Naast onze eigen dienstverlening coördineert en controleert CSO International de inzet van derden.

Wij bieden een integrale aanpak, deskundige en persoonlijke begeleiding, comfort en tijdsbesparing.

Het programma is modulair, maar begint met een gedegen risico- en dreigingsanalyse als basis voor risicobeperkende maatregelen. Beperking van bewegingsvrijheid en privacy of –belangrijker nog- de beleving hiervan, wordt hiermee zoveel mogelijk weggenomen.

Naast de uiteindelijke werkwijze worden uw wensen en voorkeuren vastgelegd in procedures, zodat de kwaliteit van de dienstverlening is gewaarborgd. Daardoor is onze dienstverlening volledig gericht op de behoeften van u en uw familie.

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van het CSO private program? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

CSO
Consultancy

ERM strategie, financieel fit -analyse, fraude onderzoek, beoordeling en beleid, security

Risk
Controlling

financieel beheer, geldstroombeheer, voorraad- en inkoopbeheer, personeelsbeheer

Interim Management

risicomanagement, financieel beheer, integrale veiligheid, crisismanagement, security management

Opleiding
en Training

ISO 31.000 risicomanagement, awareness, specialistische (SF) trainingen

Continuïteit Management

BCM,
financieel beheer, integrale veiligheid, crisismanagement, AO&IB
Contact
Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u snel en overzichtelijk in beeld krijgen van uw risico’s? Neem dan contact voor een vrijblijvende afspraak.
Contact