personal crisis support.

Controle over je veiligheid. ontzorgen is de norm.

Het Personal Crisis Support

Een crisis is een situatie waarin iets of iemand wordt getroffen door een zeer ernstige probleem. Wanneer dit probleem niet op de juiste manier en binnen de juiste tijd wordt opgelost kan dit desastreuze consequenties hebben.

Bij onze cliënten hebben deze problemen in de meeste gevallen te maken met het financiële vermogen dat ze hebben opgebouwd. Voorbeelden van mogelijke problemen zijn een roofoverval, woningoverval, ontvoering, chantage, afpersing, enz…

Het personal crisis support richt zich in eerste instantie op het voorbereiden op mogelijke crises door het maken van afspraken hoe te handelen wanneer een crisis ontstaat.

Eens in een crisis, gaan wij onze capaciteiten inzetten om rust te creëren en uw probleem snel, discreet en met geringe (rest) schade voor u op te lossen.

Voor deze dienstverlening kennen we twee opties:


Contact met ons


Onze diensten

We maken aansluitend met u afspraken over wanneer u ons benaderd met de behoefte aan begeleiding.

In een crisis staan we letterlijk naast u, want we komen direct naar u toe. We starten met het onder controle krijgen van de situatie en het creëren van rust. Of het nu gaat om bijvoorbeeld begeleiding in een afpersingstraject of hulp bij het doen van een aangifte; we zijn er voor u en we gaan pas weg als u weer comfort voelt.


Uw investering

Voor het lidmaatschap betaalt u slechts € 65,00 per maand. Hiervoor zijn wij 24/7/365 bereikbaar. Alle vragen die wij telefonisch voor u kunnen afhandelen zijn in dit bedrag inbegrepen.

Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar voor u. Dit betekend dat wanneer u ons nodig heeft wij naar u toekomen naar de afgesproken plaats en binnen de afgesproken tijd.

Om de dienst strak tegen uw actuele situatie aan te blijven houden doen wij vierjaarlijkse voortgang gesprekken. de gemaakte afspraken worden éénmaal per kwartaal geanalyseerd. Hiervoor komen wij naar u om te bekijken welke veranderingen er hebben plaatsgevonden (of gaan plaatsvinden) in uw leven. Waar nodig worden afspraken dan aangepast. Deze gesprekken hebben voor u een vast tarief van € 175,00 per gesprek.


De voordelen van het lidmaatschap:

Heeft u 24/7 assistentie beschikbaar in het geval van een crisissituatie.

Maakt u bij een crisis gebruik van adviseurs met ruime ervaring in de omgang met complexe crisis die bij u blijven tot uw probleem is opgelost of in ieder geval onder controle is en u weer comfort voelt.

Verliezen we daarnaast geen waardevolle tijd doordat we u en uw unieke situatie kennen en u ons kent.

Maakt u gebruik van ons gereduceerd tarief tijdens een crisis (€ 125,00 per uur), en maakt u gebruik van een korting op onze aanvullende diensten.

Onze eerste actie is het onder controle krijgen van de situatie en het creëren van rust. Of het nu gaat om bijvoorbeeld begeleiding in een afpersingstraject of hulp bij het doen van een aangifte; we zijn er voor u en we gaan pas weg als u weer comfort voelt.


Kosten incidenteel gebruik

Voor onze inzet tijdens een crisis betaalt u een uurtarief van € 165,00.