SECURITY ADVIES.

WIJ ONDERSTEUNEN JULLIE BIJ VEILIGHEIDSVRAAGSTUKKEN.

Onafhankelijk

Wij zijn, in jullie belang, objectief en onafhankelijk

Integraal

Wij bekijken jullie omstandigheden vanuit een breed perspectief

Compleet

Alles valt en staat met een compleet beeld van jullie situatie

Snel

Door onze flexibiliteit heb je snel inzicht in de stand van zaken

Wanneer de belangen groot zijn

Als bedrijf, organisatie of instelling heb je incidenteel of met regelmaat te maken met veiligheidsvraagstukken die jullie belangen moeten beschermen. Dit kan gaan om specifieke veiligheidsvraagstukken, maar kan ook bestaan uit bijvoorbeeld het opmaken van beveiligingsbeleid of een beveiligingsplan. Jullie missen echter onvoldoende interne kennis over veiligheid of hebben behoefte aan een sparringpartner waar de intern verantwoordelijke zijn ideeën of oplossingen kan toetsen.  

Onze generalisten staan voor jullie klaar

Wij leveren je alle kennis die je zoekt op het gebied van (integrale) veiligheid en beveiliging. Onze security generalisten weten waar jullie behoefte ligt en kennen de veiligheidswereld op hun duimpje. Ze weten jullie te voorzien van alle relevante informatie, vanuit eigen kennis en ervaring of via noodzakelijke specialisten uit ons netwerk. Onze generalisten voelen zich thuis op elk niveau, van beleid tot en met de uitvoering, van het opstellen van programma’s van eisen of beveiligingsbeleid tot het aansturen van volledige beveiligingsafdelingen. Niets is ons te gek. 

Hoe wij werken?

Op projectbasis of nacalculatie zijn onze generalisten voor jullie beschikbaar. Bij jullie op locatie of op afstand, alles is mogelijk.  

Jullie resultaat?

Door te werken met onze security generalisten worden (beveiligings)plannen (af)gemaakt en omgezet in uitvoering en ontstaat er een security aware organisatie dat bestand is tegen realistische criminaliteitsrisico’s. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een professionele beoordeling van jouw situatie en mogelijkheden.

arrow_drop_up arrow_drop_down