Beveiliging bewustzijn training VIP's

Een op maat gemaakte training voor individuen en hun familieleden die zich zorgen maken over persoonlijke veiligheid.

Op maat
Trainen op basis van wens en behoefte
Flexibel
Aangepast aan uw agenda, waar en wanneer u wilt

Individueel

Op u en uw gezinsleden gemaakt

Persoonlijk

Aansluitend op een ieders persoonlijkheid

null

Voorkom incidenten

Iedereen loopt risico's. Hoe je omgaat met deze risico's is een keuze. Wanneer je voldoende aandacht besteed aan veiligheid en veiligheidsgevoelens, heb je de meeste controle en de rust om te genieten van het leven.

Mensen uit alle lagen van de bevolking worden het doelwit van criminele elementen, dat is een feit. Het is echter ook een feit dat mensen, waarbij (ogenschijnlijk) meer te halen valt, meer risico lopen dan anderen.

Slachtoffer worden van criminele elementen gebeurt zonder dat u daar veel controle over hebt. Toch kunt u dingen doen en laten waardoor u minder snel een doelwit wordt. 

Dit voorkomen van incidenten is het speerpunt van onze trainingen. Desondanks is het niet ondenkbaar dat u of uw familieleden slachtoffer wordt. Hierdoor is het handelen bij incidenten altijd een vast onderdeel waar wij in de trainingen aandacht aan besteden. Door op deze manier onze trainingen in te richten, worden u en uw familieleden bewust van realistische driegingen en kunnen u en uw dierbaren zich er wel op voorbereiden.

"Iedereen loopt risico's, maar sommigen meer dan anderen"

Individueel trainen

Deze beveiligingsbewustzijnstraining is speciaal ontworpen voor mensen die door hun status of vermogen extra risico’s lopen. Denk aan beroemdheden, high profile en vermogende particulieren en hun familieleden.

Wij gaan er van uit dat zelfs de best beschermde mensen er op enig moment alleen voor staan. Niet iedereen heeft persoonsbeveiliging of een chauffeur. Veel zijn mensen laat nog op pad en komen laat thuis (vanuit werk, sportschool, diner, enz.). En misschien bent u wel lekker buiten op pad met de familie. Het zijn in ieder geval altijd die momenten dat u en uw gezin het meest kwetsbaar zijn voor overvallen of aanvallen.

Onze trainingen zijn wellicht geschikt voor groepen mensen, echter geven wij te allen tijde de voorkeur aan individueel trainen. Dit heeft met name te maken met de vertrouwelijkheid en de dynamiek van het gezinsleven. Om het beste uit de training te halen, moeten mensen zo open en eerlijk mogelijk tegen onze specialisten kunnen zijn om ons in staat te stellen het allerbeste advies en training te geven.

Persoonlijke afstemming

Wij stemmen elke beveiligingsbewustzijnstraining af op de specifieke klant, omdat elke klant anders is, en elke klant een specifieke omstandigheid heeft om mee te werken. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van actieve persoonsbeveiliging of juist geen beveiliging. Sommigen hebben een jong gezin, anderen hebben geen kinderen of juist tienerkinderen.

Om al deze elementen goed op elkaar af te stemmen, stellen wij altijd eerst een risicoprofiel op. Denk hierbij aan het inventariseren van uw levensstijl en bijbehorende elementen zoals werk,  ontspanning, vakanties, sociale media gebruik en dergelijke.

Informeel trainen

Wij trainen één op één en afhankelijk van uw agenda op een locatie naar keuze. Onze voorkeur gaat over het algemeen uit naar uw woonomgeving, waardoor wij makkelijker een situatie kunnen creëren die bevorderlijk is voor een open discussie over wat moeilijke onderwerpen kunnen zijn voor individuen of gezinnen om te bespreken. 

Uiteraard zult u afhankelijk van het onderwerp te maken kunnen krijgen met meerdere van onze specialisten die elk hun eigen specialiteit hebben. Denk hierbij aan veiligheidsexperts, rijvaardigheidstrainers en zelfverdedigingsspecialisten.


Jongeren

Als het gaat om het werken met kinderen en jongeren, maken wij de bewustzijnstraining meer een interactief gezinsgesprek, rekening houdend met hoe jongeren risico's en bedreigingen zien en natuurlijk rekening houdend met het gebruik van onder andere sociale media.

Voor de nog kleinere kinderen halen wij op een leuke manier risico’s aan die specifiek komen kijken bij bijvoorbeeld het buitenspelen. Denk aan gevaarlijk afval, kinderlokkers en dergelijke.

Het is in die gevallen vaak zo dat wij de kinderen op een bepaald moment laten aansluiten bij de training. In sommige gevallen starten we met deze onderdelen, zodat zij daarna iets anders kunnen gaan doen en pakken wij de rest van de training met de oudere aanwezigen op.

Onze beveiligingsbewustzijnstraining kan het volgende omvatten:

Beveiligingsbewustzijnstraining - een 3 uur durende theoretische training bij u thuis, ook geschikt voor jongeren.

Defensieve rijvaardigheidstraining - geschikt voor klanten, hun partners en kinderen van de klant.

Zelfverdedigingstraining – ook geschikt voor jongeren.

Geïnteresseerd?

Als u geïnteresseerd bent om deze training te bespreken en erachter te komen wat u en uw gezin ervan kunnen profiteren, neem dan contact op met +31 (0) 23 303 4610 of e-mail: info@cso-international.com.

"The balance between freedom and security is a delicate one."

- Mark Udall