SECURITY AWARENESS TRAINING
VOOR PARTICULIEREN.

Voor individuen (jong en oud) en gezinnen die de elementen van - met name gedrag van daders - willen leren kennen, waardoor zij in staat zijn criminele incidenten in een vroegtijdig stadium te kunnen herkennen en voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen

In een veranderende wereld wordt de kans dat je als regulier burger in aanraking komt met criminaliteit steeds groter. De effecten van incidenten zoals een woningoverval, straatroof, of vormen van cybercrime, zijn met name gericht op de emotionele impact ervan op jou als mens. Wanneer je weet wat je moet doen om geen aandacht op je te vestigen wanneer je thuis, onderweg of op vaste bezoeklocaties bent, én weet waar je op moet letten om potentiele daders te onderkennen, dan kan je incidenten voorkomen.

Bij jou thuis

Wij komen naar je toe om je in jouw vertrouwde omgeving te leren hoe je criminele incidenten kunt voorkomen. Zowel vanuit jouw eigen handelen, als vanuit het handelingsgedrag van de dader(s).

Korte training

In een korte interactieve training van 2 uur nemen wij je mee in de belevingswereld van de crimineel en het gedrag dat daar bij hoort. Wanneer je weet waar je op moet letten, dan is de kans groot dat je crimineel gedrag kunt onderkennen voordat het leidt tot een incident.

Voor iedereen tussen de 12 en 99

Een terugtrekkende overheid in combinatie met een veranderende wereld leidt tot meer criminaliteit. Ook naar de gewone burger toe, volwassene of kind. Hierdoor vinden wij het belangrijk dat ook de gewone burger zich voldoende voorbereid op deze ontwikkelingen door zich te wapenen met kennis die jouw eigen veiligheid vergroot.

Dus of je nu net naar de middelbare school gaat of als volwassene de wereld beleeft, deze training richt zich op het gehele gezin.

€ 550,-
€ 400,- incl. btw

Security awareness training particulieren

Bij jou thuis in je vertrouwde omgeving ontvang je onze security awareness training voor het hele gezin. Deze interactieve training levert je de tools om criminele incidenten zoals een woningoverval of straatroof in een vroegtijdig stadium te onderkennen en te voorkomen.


Laat via onderstaande contactformulier weten dat je geïnteresseerd bent. Wij nemen aansluitend zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken.


Behoefte aan meer begeleiding?

Wij leveren aanvullende diensten aan particulieren om ze te ontzorgen omtrent hun veiligheid. Omdat jij je niet wilt bezig houden met elementen van veiligheid, nemen wij deze zorg van je over. Klik voor meer informatie over onze service 'particulier veiligheidsmanagement' op onderstaande button.

"The balance between freedom and security is a delicate one."

- Mark Udall

arrow_drop_up arrow_drop_down