Interim Corporate Security Manager.

Controle krijgen op risico's. Dat is wat onze Corporate Security Manager doet.

Direct contact

Direct de juiste kennis aan boord

Onze Corporate Security Managers zijn specialisten binnen het veiligheidsdomein, aangevuld met een brede kennis en ervaring op het gebied van security- en risk management. Hierdoor kunnen zij direct voor u aan de slag gaan en heeft u maar één aanspreekpunt voor alle veiligheidsvraagstukken.

Flexibel inzetbaar, voor elk budget

Omdat u werkt met direct inzetbare Managers heeft u geen last van langdurige en kostbare werving en selectietrajecten of ander soortige personeelslasten. Onze Manager komt wanneer u de behoefte heeft en zolang het noodzakelijk is. Soms is dat voor korte duur, soms voor langdurige trajecten.

Kennisbank

Terugvallen op de ruime kennisbank die onze Managers en hun achterban hebben opgebouwd

Netwerk

Groot netwerk van specialisten op diverse security en niet-security gerelateerde onderwerpen

Inspirerend

Onze Managers zijn inspirerend en geven het goede voorbeeld aan de organisatie waar zij werkzaam zijn

Jullie 'critical friend' met een frisse blik

Doordat onze Security Managers een brede staat van dienst hebben en reeds hun sporen hebben verdiend in diverse functies voor zowel de overheid, semi-overheid als het bedrijfsleven, zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Vanuit deze opgedane kennis en ervaring kunnen zij met een frisse en kritische blik met u meekijken naar de onderneming en zich focussen op de diverse uitdagingen die er liggen.

Meer dan een adviseur

Door een kwaliteitsmanager op het gebied van beveiliging een actief onderdeel van de organisatie te maken, heeft u meer dan een adviseur in huis. U hebt een professional binnen de gelederen die u ondersteunt door actief te werken aan de onderneming.

Neem direct contact met ons op:

"Peace of mind is naturally, untill it is gone."

- CSO International

arrow_drop_up arrow_drop_down