SECURITY TRAINING

VOOR PARTICULIEREN, BEDRIJVEN EN ORGANISATIES.

NAAR DE TRAININGEN

Verhoog veiligheid met kennis en kunde

Wij willen mensen, bedrijven en organisaties zelfstandiger maken in het realiseren van veiligheid. Dit doen wij niet alleen met onze ondersteunende diensten, maar ook door het overdragen van kennis en ervaring. Door mensen te trainen en te coachen, zijn zij beter in staat hun eigen belangen en die van een ander te behartigen. 

Krijg controle en verhoog gemoedsrust

Ben jij een particulier die bewustzijn wil creëren op het gebied van veiligheid? Of ben je een bedrijf of organisatie die het personeel - al dan niet vanuit een functie gericht op veiligheid - wil trainen in gastvrij beveiligen en/of security awareness?

Met onze trainingen leer je de theorie over veiligheid en het toepassen van deze kennis in de praktijk. We gebruiken hiervoor e-learnings, waarbij je kan leren wanneer jou het uitkomt. Maar we geven ook fysieke trainingen, klassikaal (soms bij je thuis) of op afstand, waarbij de interactie in de training je nog beter voorbereidt op jouw praktijk.

Ons huidige aanbod:

Security Awareness 

voor particulieren

Een interactieve en korte training van 2 uur voor individuen (jong en oud) en gezinnen die de elementen willen leren kennen, waardoor zij in staat zijn criminele incidenten, thuis en onderweg, in een vroegtijdig stadium te kunnen herkennen en voorkomen.

Security Awareness 

voor bedrijven

Een interactieve en korte training van 2 uur bij jullie op locatie, leren wij de medewerkers waar ze op moeten letten wanneer het gaat om de veiligheid van zichzelf, bezoekers, collega's en de bedrijfsbezittingen.

Tactical Predictive 

Profiling (TPP)

‘Predictive Profiling’ is een proactieve beveiligingsmethodiek om afwijkend gedrag, binnen de context van de organisatie, in een vroeg stadium te signaleren, en hier op een gepaste wijze op te reageren.

"Human beings all over the world need freedom and security that make them able to realize their full potential."

- Aung Sang Su Kyi

arrow_drop_up arrow_drop_down