Veilig communicatie

multi-platform oplossing

Silentel is gemakkelijk te gebruiken, snel te implementeren en de gebruikers zullen zich snel aanpassen aan een nieuwe en eenvoudigere manier om gevoelige bedrijfsinformatie te verwerken.


Het is niet overdreven dat informatie een steeds waardevoller bezit wordt. Meer dan 80% van alle communicatie verloopt via mobiele telefoons en niet via vaste lijnen of vaste systemen. Implementatie en gebruik van veilige mobiele communicatie is tegenwoordig een onvermijdelijk verzoek - de vele gevallen van massale bewaking en cyberaanvallen zijn hiervan getuige. Het verzamelen en onderscheppen van communicatie komt steeds vaker voor omdat de beschikbaarheid van dergelijke technologie sterk toeneemt en de prijs daalt.

Functies die uw communicatie veiliger maken

Multi platform

Silentel is beschikbaar voor de meeste gebruikte apparaten en besturingssystemen

Device-to-Device encryptie
Communicatiegegevens worden vóór verzending versleuteld en worden pas na levering aan de ontvanger (rechtstreeks op de apparaten van gebruikers) ontsleuteld. Gegevens worden tijdens de overdracht nooit ontsleuteld. Zelfs de Silentel-server kent de coderingssleutels nooit en kan de inhoud niet decoderen.

Meer over de beveiliging >>>

Complete oplossing onder volledige controle van uw organisatie

Silentel Studio
Een slimmere en eenvoudigere manier om uw veilige communicatie te beheren.

Een van de belangrijke elementen van de beveiliging is hoe u uw communicatieoplossing beheert.

Lees verder >>>

Redenen om uw communicatie met Silentel te beveiligen

1. Gegarandeerd veilig

Meer dan 10 jaar bewezen beveiliging, regelmatige onafhankelijke certificeringen van verschillende NAVO-landen in combinatie met versleuteling van militaire kwaliteit maken uw informatie te allen tijde veilig.

2. Laat uw organisatie versnellen

Silentel beschermt uw gevoelige informatie en biedt bovendien de mogelijkheid om de tijd die wordt besteed aan persoonlijke vergaderingen of het fysieke leveren van documenten en ander materiaal te minimaliseren. U bespaart kostbare tijd en verlaagt de reiskosten aanzienlijk.

3. Bespaar tijd, geld en middelen

Silentel is gebruiksvriendelijk en snel inzetbaar in de organisatie. De gebruikers zullen zich snel aanpassen aan een nieuwe en eenvoudigere manier om gevoelige bedrijfsinformatie te verwerken. Silentel vereist geen speciale vaardigheden, noch voor installatie, onderhoud noch gebruik. Alle meest gebruikte platforms worden ondersteund en het is niet nodig om mobiele apparaten te vervangen.

4. De oplossing die aansluit bij uw wensen

Silentel-oplossingen zijn geoptimaliseerd voor de behoeften van individuele klanten en kleine bedrijven, maar ook voor grote ondernemingen en overheidsinstellingen. Standaard turn-key services kunnen binnen enkele uren voor de hele organisatie worden ingezet. Op maat gemaakte oplossingen zijn beschikbaar om aan specifieke behoeften te voldoen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Interesse in meer details, een demo of verkoopaanvraag?

Stuur ons uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.