Geclassificeerde spraak- en gegevens communicatie

Gebruikt door vele regerings-, inlichtingen- en militaire autoriteiten in verschillende landen en continenten.


Het is niet overdreven dat informatie een steeds waardevoller bezit wordt. Meer dan 80% van alle communicatie verloopt via mobiele telefoons en niet via vaste lijnen of vaste systemen. Implementatie en gebruik van veilige mobiele communicatie is tegenwoordig een onvermijdelijk verzoek - de vele gevallen van massale bewaking en cyberaanvallen zijn hiervan getuige. De Silentel-oplossingen zijn in lijn met de moderne trend om standaard commerciƫle apparaten te gebruiken in combinatie met de hoogste graad van beveiligingsnormen om gevoelige en vertrouwelijke informatie over te dragen. Deze strategie maakt een gemakkelijke en snelle implementatie van de beveiligingssystemen mogelijk tegen veel lagere kosten dan traditionele, speciale en gespecialiseerde versleutelingsapparaten.

Functies die uw communicatie veiliger maken

Silentel heeft NATO-goedkeuring en is gecertificeerd door een groeiend aantal Nationale Veiligheidsagentschappen binnen NATO-landen

NATO goedgekeurd

Silentel is de eerste oplossing wereldwijd voor veilige mobiele communicatie die is opgenomen in de NATO Information Assurance Products Catalogue (NIAPC). NIAPC brengt alle INFOSEC- en IA-producten samen die zijn geƫvalueerd en geschikt zijn voor gebruik in de NAVO-omgeving (NAVO-landen en NAVO-civiele en militaire organen).

Sinds 2006 is Silentel door een groeiend aantal National Security Agencies gecertificeerd als een product voor veilige mobiele communicatie tot en met RESTRICTED en CONFIDENTIAL.

Meer over de beveiliging >>>

Complete oplossing onder volledige controle van uw organisatie

Redenen om uw communicatie met Silentel te beveiligen

1. Gegarandeerd veilig

Meer dan 10 jaar bewezen beveiliging, regelmatige onafhankelijke certificeringen van verschillende NAVO-landen in combinatie met versleuteling van militaire kwaliteit maken uw informatie te allen tijde veilig.

2. Laat uw organisatie versnellen

Silentel beschermt uw gevoelige informatie en biedt bovendien de mogelijkheid om de tijd die wordt besteed aan persoonlijke vergaderingen of het fysieke leveren van documenten en ander materiaal te minimaliseren. U bespaart kostbare tijd en verlaagt de reiskosten aanzienlijk.

3. Bespaar tijd, geld en middelen

Silentel is gebruiksvriendelijk en snel inzetbaar in de organisatie. De gebruikers zullen zich snel aanpassen aan een nieuwe en eenvoudigere manier om gevoelige bedrijfsinformatie te verwerken. Silentel vereist geen speciale vaardigheden, noch voor installatie, onderhoud noch gebruik. Alle meest gebruikte platforms worden ondersteund en het is niet nodig om mobiele apparaten te vervangen.

4. De oplossing die aansluit bij uw wensen

Silentel-oplossingen zijn geoptimaliseerd voor de behoeften van individuele klanten en kleine bedrijven, maar ook voor grote ondernemingen en overheidsinstellingen. Standaard turn-key services kunnen binnen enkele uren voor de hele organisatie worden ingezet. Op maat gemaakte oplossingen zijn beschikbaar om aan specifieke behoeften te voldoen.

Silentel Studio
Een slimmere en eenvoudigere manier om uw veilige communicatie te beheren. Een van de belangrijke elementen van de beveiliging is hoe u uw communicatieoplossing beheert.

Lees verder >>>

Multi platform

Silentel is beschikbaar voor de meeste gebruikte apparaten en besturingssystemen

Neem contact met ons op voor meer informatie

Interesse in meer details, een demo of verkoopaanvraag?

Stuur ons uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.