TARIEVEN 2020

Silentel is gemakkelijk te gebruiken, snel te implementeren en de gebruikers zullen zich snel aanpassen aan een nieuwe en eenvoudigere manier om gevoelige bedrijfsinformatie te verwerken.

Silentel beschermt uw spraak- en datacommunicatie tegen afluisteren en onderscheppen.

Onderstaande tarievenlijst geeft de tarieven (excl. btw) per user*


1. Silentel Enterprise: Complete Silentel oplossing (inclusief alle server modules) wordt geïnstalleerd op uw infrastructuur en staat onder volledige controle van de klant. Niemand buiten u om heeft toegang tot uw gegevens. Nieuwe software versies en upgrades zijn niet inbegrepen, maar los beschikbaar als upgrade.

2. Silentel Enterprise 365 subscription: Complete Silentel oplossing (inclusief alle server modules) wordt geïnstalleerd op uw infrastructuur en staat onder volledige controle van de klant. Niemand buiten u om heeft toegang tot uw gegevens. Nieuwe software versies en upgrades zijn inclusief.

3. Silentel Hosted subscrition: Geen server, geen hardware-infrastructuur, geen administratie. U heeft enkel een device (smartphone) en een internetverbinding nodig.

*Let wel: een afname vanaf 10 licenties komt in aanmerking voor een staffel korting die oploopt met het aantal afnames. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor u.


Onderstaande tarievenlijst geeft de upgrades tarieven per userOnderstaande tarievenlijst geeft de services tarievenNeem contact met ons op voor meer informatie

Interesse in meer details, een demo of verkoopaanvraag?

Stuur ons uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.