NO BULLSHIT.

TRAINING EN COACHING.

Je bent een particulier, bedrijf of organisatie en hebt behoefte om te groeien op het gebied van veiligheid. Wij delen onze expertise met je. Leer zelf regie te pakken over veiligheid. Of heb je korte of langdurige ondersteuning nodig? Wij staan voor je klaar.

Zelf aan de slag of ondersteuning. Alles kan.

Wij willen mensen, bedrijven en organisaties zelfstandiger maken in het realiseren van veiligheid. Dit doen wij niet alleen met onze ondersteunende diensten, maar ook door het overdragen van kennis en ervaring. Door mensen te trainen of te coachen, zijn zij beter in staat hun belangen te behartigen. 

Ben jij een particulier die bewustzijn wil creeeren op het gebied van veiligheid? Ben je een bedrijf of organisatie die het personeel - al dan niet vanuit een functie gericht op veiligheid - wil trainen in gastvrij beveiligen en/of security awareness? Ben je een startende veiligheidsspecialist? Heb je veiligheid in je portefeuille, maar mis je specialistische kennis? Is er een vacature en heb je tijdelijk ondersteuning nodig? Of ben jij je eigen kennis aan het verbreden en ben je op zoek naar nuttige trainingen? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze expertise die we met je delen:

Training

Met onze trainingen leer je over veiligheid en het toepassen van deze kennis in veiligheidsvraagstukken. 

We gebruiken hiervoor e-learnings, waarbij je kan leren wanneer jou het uitkomt. 

Maar we geven ook fysieke trainingen, klassikaal (soms bij je thuis) of op afstand, waarbij de interactie in de training je nog beter voorbereidt op jouw praktijk.

Coaching

(Startende) security professionals of portefeuillehouders zonder specifieke kennis over beveiliging kunnen gebruik maken van onze kennis en expertise. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Van video-meetings tot on-the-job coaching. Alles is mogelijk om jou zo veel mogelijk te dienen naar het realiseren van jouw beveiligingsdoelstellingen.

Interim

Heb je voor bepaalde tijd kennis en expertise over beveiliging nodig in je bedrijf, dan zijn wij je van dienst. Voor langdurige of kortstondige trajecten delen wij onze kennis en expertise met je. Of het nu gaat om advies, beleid of operationele aansturing, alles is mogelijk. Neem je verantwoordelijkheid door die verantwoordelijkheid daar neer te leggen waar het hoort

"Human beings the world over need freedom and security that they may be able to realize their full potential."

- Aung Sang Su Kyi

arrow_drop_up arrow_drop_down