Pas jij bij ons?

Doortastend, vastberaden, doelgericht en veerkrachtig?

9 jaar

Ervaring

1000+

Tevreden cliënten

Werken bij ons

Doortastend, vastberaden, doelgericht en veerkrachtig zijn de woorden die de medewerkers van CSO International typeren. Onze nuchtere kijk op de wereld zorgt ervoor dat we open staan voor nieuwe kansen en ideeën. We werken hard aan ons succes en dat van onze clienten.

CSO International is nationaal en internationaal bekend en met meer dan 7 jaar ervaring op het hoogste niveau van risicobeheer zijn wij dé expert.

Wij zoeken goede mensen die aan dat succes willen bijdragen. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en daarom krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij CSO International voel je je thuis!

Werken via ons

Vanuit CSO geloven bij in de kracht van samenwerken.

Daarom hebben wij een open netwerk forum waar iedereen veiligheidsvraagstukken kan voorleggen. Zijn deze vraagstukken vanuit potentiele opdrachtgevers eenvoudig te behandelen vanuit een kortstondig telefoongesprek (<15 minuten) of via een korte reactie, dan is dat voor hen kosteloos. Veiligheidsvraagstukken die meer complex van aard zijn kosten, worden in de community aangeboden.

Wordt jouw advies beoordeeld als het meest passende bij het veiligheidsvraagstuk? Dan mag jij de opdracht ook daadwerkelijk uitvoeren. CSO zal hierbij optreden als formele opdrachtgever. Wij verzorgen de randvoorwaarden zoals het offertetraject, de gewenste of noodzakelijk formats en het facturatieproces. Hiervoor vragen we een succesfee van 15% bij een succesvolle opdracht.

Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van je dienstverlening, echter waarborgen wij diezelfde kwaliteit vanuit het oogpunt van de opdrachtgever. Doe jij het goed, dan doen wij het goed.

Geef ook je mening over de veiligheidsvraagstukken en vergroot je markt.